Utflykt till Lindesberg och Nora

Åkte med flocken till Lindesberg på fredags kvällen och sov i husbilen. Kompisen Simsim och Romeo ska tävla lördag den 19 maj. Jag fick vara med i tältet alldeles vid planen och "kolla läget". Träffade många trevliga människor som skulle klappa mig. Ja, är man söt så......Men vad trött man blir av alla intryck, då är det skönt att vila i husbilen.
   
På lördag kväll efter tävlingen fortsatte vi till Nora och campade där över natten. På söndagen gick vi strandpromenaden och åt den berömda Noraglassen ute på bryggan. Gött.
     
På söndag kväll åkte vi in till klubben och tränade agility, ja jag fick mest leka. Kuuul. Fick lite draghjälp av kompisen Simsim så nu kan jag ta en tunnel fast den ligger skruvad. Matte och husse tyckte jag var sååå duktig.
    Kram Cinna

Camms Cnabba Cinna´s första utställning

BIR HP, BIG1 och BIS2. Cinnas första utställning Nora 17 maj.
Domare; Tim Taylor
Bedömning; 17 veckor gammal tik, utm. helhetsintryck, mkt typisk huvud o öronsättning, bra bett, mkt trevligt helhetsintryck, korrekt svansansättning, rör sig bra och valpigt.
             
Förberedelser inför utställning. Husse klipper och klipper och Cinna blir så fin.
   
Nora hundutställning 17/5. Träffar kompisen Zuki med matte Eva
          kram cinna

                   

Åskådare på första agilitytävlingen

Skogspromenader och bus med flocken
          
Fått varit med på första Agilitytävlingen, ja som åskådare - men ändå.  Inofficiell tävling första maj på Hällefors BK. Träffat mycket folk, snälla människor och hundar. Fanns jättemycket att titta på, jag blev helt slut. Då passade husse och matte på att träna mig på att sitta i bur också, det gick ju jättebra för jag var såååå trött. ja jag hade ju min kompis Romeo med mig så helt själv var jag ju inte.  På lördag är det dax igen att få åka med flocken på agilitytävling.Då far vi till Västerås. Hoppas jag får träffa måååånga snälla vovvar och människor, för det här var ju riktigt roligt.                                                   Kramar från Cinna.

RSS 2.0