Semestervecka 2 med flocken

Måndag 23/7  Var i Sjötorp och gick kanalpromenad och tittade på slussande båtar i Göta kanal. Lite läskigt.
Tisdag 24/7. Gick på hamnpromenad i Spiken och tittade på många fiskmåsar (som jag gärna skulle ha jagat lite om jag fick). Åkte vidare till Läcköslott och gick på promenad där. Fikade, busade och badade. Åkte vidare till Åmål och stannade på ställplats i hamnen. Gick på promenad och åt glass och badade.
Onsdag 25/7 Badade i hamnen och åkte sedan vidare. Helt plötsligt ropar husse att vi ska åka in på Säffle BK och träna lite agility. Sagt och gjort. Vilket fint ställe, med stora fina gräsmattor att busa på. Hann med att träna lite tunnlar också innan vi drog vidare. Näst stopp blev Karskoga och en fin ställplats vid  ett fint bad. Så det blev mer bad och bus med flocken. På tordagen 26/7 landade vi hemma på "våran gata i stan" Grängesberg. Skönt att vara hemma på kända marker, gå på "vanliga" marker och skälla på mina egna grannar. På frdagen 27/7 var det dax igen att packa husbilen och dra till DalaFloda för agilitytävling hela helgen. Träffade bästa Camilla och Andreas och alla mina kompisar som syrran Charma och Socker och alla de andra, direkt när vi skulle parkera. Det blev bus hela helgen och promenader med kompisarna. Mycket träning vid agilitytältet för jag tycker det är läskigt när folk går förbi och helst skällande hundar. Då skäller jag på dom, och det ska man tydligen inte för jag fick mycket tillsägelser. Ja ja jag fick mycket beröm också, när jag tordes går fram och hälsa på folk.Ingen match om de hade godis i handen. Vi fick besök på lördagen i agilitytältet av husses småttingar, barn och barnbarn. Jag blev lite avis på dom och skällde lite, helst om de var lite häftiga i sina rörelser. Men de var snälla också och jag fick mycket godis.
 
                                                      Soliga semesterhälsningar fr Camms Cnabba Cinna

Semester med flocken

Rapport från första veckan på vår semester. Söndag 15 juli - söndag 22 juli
Det började med att vi packade husbilen och åkte ned mot Kil där Värmlandsrallyt, agilitytävling hela veckan började för vår del. Mina kompisar tävlade i Kil på måndagen, Torsby på tisdagen. Där träffade jag lilla kompisen Pi och busade med honom och sen var vi lediga och slappade på onsdagen. Vi campade på Skutberget i Karlstad onsdag kväll till lördag där agilitytävlingarna fortsatte.
 
Träffade mina uppfödare, Camilla och Andreas, i Karlstad och busade med syrran Charma och min bästis Socker. Var med vid  tävlingsbanorna och satt vid tältet och träffade många snälla människor och hundar.
 
På lördag kväll när alla agilitytävlingar var slut för veckan, packade vi ihop och åkte mot Köping. Stannade på en restplats och fick bada ur lera och lort från den blöta agilitygräsmattan/gyttjegropen i Karlstad, för på söndagen skulle det bli utställning och då ska man vara fin sa husse och matte.
 
Söndag 22 juli. Hundutställning i Köping
Träffade Camilla och Andreas och satt vid deras tält. Camilla klippte och gjorde mig så fin. Träffade flera pumisar och lekte med syrran Charma. Gick fint i utställningsringen och fick BIR och Hp och fina rosetter och mycket goa köttbullar. Tittade på flera pumisar som gick i ringen, vilade en stund i husbilen - det är jobbigt att vara på utställning. Sedan fick jag gå in igen, men då fick jag inte vara med längre. Skönt - då kunde jag leka med syrran Charma istället.
Packade ihop och sa hej då till Camilla och Andreas och alla pumisar och drog vidare mot husse och mattes smultronställe Sjötorp och Göta kanal.
 
                                                                                                                                                      Sommarhälsningar fr Cinna

Camms Valpträff 2012

Varit på utflykt igen. Den här gången blev det att åka hem till mitt gamla hem, CAMMS pumikennel och träffa syrror och brorsor. Oh vad roligt och lärorikt. På fredagen hade vi samling hos Annika Aller på hennes agilitybanan och där fick vi många goda råd och vi fick träna tunnlar och slalom.
  
En helt underbar dag med mycket träning och även lite bus och bad. Nöjda och trötta åkte vi sedan hem till Camilla och Andreas. Där blev det grill- och mysafton.
  
Lördagen började med klippkurs, och oj vad alla blev fina. Vi hann även med att träna och få råd om lydnadträning, handling i utställningsringen och se lite freestyle och få så många himla bra tips och råd om så mycket. 
  
    
Lördagen avslutades med kaffe och jättegod jordgubbskaka, mums
 
Sådan husse sådan hund, SÅ SANT. Trötta men lyckliga vovvar i husbilen på väg hem
   Tusen Tack Camilla och Andreas för en så trevlig och lärorik helg. Hoppas att de blir flera. Sååå roligt att träffa kullsyskon och andra syskon och leka och busa. det gör vi om/ Sommarhälsningar från Cinna. Hoppas vi ses i sommar.

Systerträff i Åtvidaberg

     
Varit med de "mina" på agilitytävling på Kanonsabotören i Åtvidaberg i helgen. Träffade syrran Charma där. Jätteroligt att träffa Camilla och Andreas och busa med syrran. Mer av den varan blir det även nästa helg då vi ska åka ner på pumiträff med alla syskon och träna, skoja och leka med alla. Läääängtar till helgen.
                                              Sommarhälsningar fr Cinna

RSS 2.0