Anmäld till utställning

                    
Jag har lindat min husse kring lillfingret. Igår kväll då han skulle gå och lägga sig så tittade jag med mina fina ögon på husse och skickade önskningar om att få komma med upp och ligga i sängen och mysa lite, bara jag. Och vet ni det lyckades. Husse fick övertala matte om att jag bara skulle ligga i sängen tills hon skulle komma och det fick jag. Det blev säker en timme, det blev lite varmt så jag gick ner och la mig på golvet. Där hittade matte mig när hon la sig.
Jaha, nu har matte anmält mig till Utställningen på Hundmässan i Stockholm 16 december. Kul att komma till storsta´n och träffa lite pumikompisar.
Vad händer här hemma då. Jag tränar lite lydnad med matte och husse hemma och agility med husse på klubben. Har blivit otroligt duktig på slalom och tar alla tunnlar och släpet som ingenting. Husse har provat med gungan och jag blev inte rädd alls, han höll ju emot när den slog ned. Sprang upp på A-hindret och provade det också. Längtar till i vår då jag får börja träna på riktigt och gå agilitykurs med kompisarna
Slalomträning Lite sökövning 
28-29/9 Åkte med husse i husbilen till Örebro då han och Simsims skulle tävla och helgen 5-7/10 åkte vi ned till Göteborg och hämtade matte som varit borta sedan i tisdags på Strokekonferans. Sedan åkte vi vidare till Ullared hela helgen. Matte handlade hela dagarna och jag och flocken gick på promenader och träffade intressanta människor som skulle hälsa och klappas. Oj vad jag blev trött av alla människor.
I helgen 12-14/10  åkte jag med flocken och husse med husbilen till Nordansjö på agilitytävling. Kompisen Simsim skulle tävla på lördagen, sedan var vi kvar till söndagen och hejjade på klubbkompisarna som tävlade då. Matte fick vara hemma och jobba.
 
Har tränat och blivit bra på ett trick som husse tränat på mig. Så fort han vovvar på ett speciellt sätt så rusar jag mot honom och hoppar upp i famnen, hur roligt som helst.                  vov Cinna

RSS 2.0