Cinna växer och frodas

Hejsan. Lite rapport om vad som hänt sen sist; Skogspromenader med flocken. Inkallningsträning och bus. Bilträning. Får sitta bak med flocken korta åkturer som upp till elljusspåret, (annars vill jag sitta i knä på matte el husse). Bus i snön x flera. Här är det osäkert väder varannan vecka, sol ena och snö nästa. Vädret kan inte bestämma sig.
     
Mys i soffan blir det varje dag. Jag tycker om att ligga nära, nära. Gallerträning, ja egentligen lite skydd så jag kan tugga märgben utan att någon snor mitt ben. Gött. I fredags kom matte hem med en ny leksak, en gymboll. Kul grej att busa med och träna balans tyckte alla i flocken, och när det är t räning så vankas det godis, lever eller köttbullar, mums. 
     

Sen har husse tagit fram saxen och kammen igen, klippt klor och tränat att stå på bordet - det går sådär säger dom, jag tycker att jag är duktig jag. Idag, lördag, är husse och jobbar på hundutställningen i Ludvika. Jag fick inte följa med för att jag är för liten säger dom, ha. Vet inte hur dom ska ha det, dom säger att jag växer så det knakar.
    Kramar fr Cinna.

Första Påsken

Rapport om vad som hänt sen sist.
                               
Tränat att gå genom tunneln. Check. Det kan jag nu, helt själv faktiskt. Tränat med husse att gå på balansen eller A hinder som han säger ibland och även tränat kontaktfält. Roligt, och så får man ju gott godis.

Varit på min första agilitytävling i Norberg, ja ja som åskådare men ändå. Det var lite läskigt, mycket ljud, vovvar och snälla människor. Satt snällt i buren (tryggheten) när matte var inropare.

Gått min första agilitybanvandring, ja ja, jag satt i famnen på husse. som fick dispans att ta med bebisen på banvandringen, (den var ju inoff, så det gjorde inget) Vet inte vem dom syftade på för jag, jag är stor och stark jag. Träffat en pumikompis Zetha och busat med henne.

Busat i snö igen. Kändes konstigt och på promenaden med flocken så satte jag mig och kissade mitt i gatan. ja, hur ska man veta var gräset är, jag bara frågar.

Varit till djurdoktorn och fått spruta, gick hur bra som helst.

Varit på buspromenader med grannens rottisar, som jag satte på plats direkt.

Lekt med matte och husses kompis Klaras två tollare, svårt att hänga med där. de var sååå snabba, men vänta ni bara........

Varit med matte på agilitykurs, tävlingspsykologikurs, kallade dom det. jag tyckte bara de satt och skrattade och åt gott. Ja jag klagar inte. jag fick leka med Annas jack russel Zoi och vi fick goda ben att gaga på.

         
Varit med på städdag på agilityplanen. Fick träna att sitta bakom galler när alla agilitymänniskorna åt nygräddade våfflor, på våffeldagen. Provat att skriva lite på datorn, uppskattades inte så mycket av husse. Hittat och erövrat alla sköna kuddar i soffan.
                                                             Fortsättning följer......... Glad påsk fr Cinna med min flock

RSS 2.0