Ny vecka, nya äventyr

Jaha, en ny vecka är nästan slut. I dag söndag ska jag med hela flocken till agilityplanen igen för att städa, och husse och matte och alla trevliga människor där ska äta våfflor, hoppas man får smaka. Ja, vad har då hänt denna vecka... Husse har börjat kamma och träna med saxen på mig, gillas inte så där, svårt att vara stilla.Lekt med flocken och upptäckt vad mysigt det är att ligga nära sina kompisar när jag ska sova middag.
     
Jag tycker om att ligga nära husse också, för då kan jag vara med och läsa tidningen.
Lördag 24, med till agilityplanen för första gången. Jag skällde lite för jag ville ju vara med hela tiden och göra alla saker som de andra fick göra.
        
Jag fick prova att gå igenom säcken. Först forstod jag inte vad husse menade? Ska jag hoppa på den blåa saken??? Jaha, ska jag gå igenom - men säg det då - det var väl inget bara ni håller upp hänget - blev så mörkt annars. Gick bra när kompisen Simsim gick före in. jag vill ju gärna göra lika som hon gör.
       Kramar fr Cinna med flock

Rapport fr första veckan

Ja, vad händer här hos mig då. Jag busar runt och försöker komma in i flocken. Jag har gjort egan" platser" runt om i huset. Var tvungen att få en egen plats i köket, när nu matte är tvungen att vara där så mycket. Jag måste ju vara med där det händer saker hela tiden.
"
               Fick följa med matte på "tävlingspsykologikurs på klubben. Alla skulle hälsa och klappa mig, så jag blev så trött att jag kröp in i min bur och sov resten av kursen. det tar på krafterna att träffa både människor och deras vovvar, som också vill hälsa och nosa på mig.
                                    
Husbilshelg till Rättvik där min kompis Simsim ska tävla. Jag är för lite att ens gå in i hallen (ganska skönt för det var ett fasligt liv där). Stod utanför med matte eller husse och "socialtränade" som de sa. Ganska mysigt faktiskt, alla ville hälsa på mig, klappa och gosa. Inte dumt alls, och jag är inte ett dugg rädd. Men vad trött man blev av all uppmärksamhet och allt som hände runt omkring. I husbilen slocknad jag direkt, sen fick de gå över mig.
Jag vill växa upp fort så jag kan hoppa upp själv i bädden, inte kul när Simsim har ett gott ben som jag vill ha, och jag kommer inte upp och kan ta det. Vänta du bara.......
            Det var skönt att sitta i valpväskan utanför Rättviks körhall, när alla stora vovvar gick förbi. Ja, jag hade ju min beskyddare Simsim med mig också. Nu är jag accepterad av hela flocken. På söndagen när vi kom hem bjöd Romeo upp till lek. Han får jag vara lite försiktig med säger matte pga att han skadat sitt öga, men han är bättre och nu ville han leka minnsann. Hur kul som helst.
Ja, tiden går fort. Husse säger att jag är ett geni, redan duktig på inkallning och kan sitt, tycker mycket om godis, ha ha. Kram Cinna

Bus på hemmaplan

Dag 1 och 2 hemma på Laritsbacken. Mest bara bus och kollar in hur det ser här. Busar i soffan, leker med nya  leksakerna, myser med husse (allvarligt - trivs jättebra i hans armar/famn), tuggar på morot -gott eller kampar med något "djur".
       

  Trivs faktiskt riktigt bra här. Kramar fr Cinna

Cinna flyttar "hem" till Grängesberg

Lilla pumiflickan Cinna 4 veckor gammal, när husse och matte för första gången hälsar på i pumistugan
          
Här åker jag husbil med husse, matte och flocken för första gången
     
Äntligen hemma på "gården", lite snö och mycket isigt
     



Välkommen till min nya blogg!

Hejsan. Jag är en lite pumitjej som heter Cinna. Här kommer jag att blogga om mina bravader i framtiden.

RSS 2.0