Ludvikautställning 6 april

Resultat från Ludvika hundutställning;
BIR och Hp. Bedömning; "En trevlig individ av rasen. Uttrycksfullt huvud. Mkt bra öron. Bra skallparti o nos. Bra överlinje, kropp, svans o benstomme. Bra päls. Rör sig väl. Behöver hanteringsträning, men accepterar kontroll efter pos. träning." Domare; Yvonne Brink
Matte gick med mig i ringen och jag skötte mig såååå bra så hon tog med mig till stånden där de sålde hundsaker. Där hittade jag själv en rolig kanin med långa ben som verkade väldigt god att tugga och dra i, så den valde JAG, ja jag tog den ur korgen och då var matte tvungen att köpa den. Matte var så nöjd med mig så jag hade nog kunnat ta fler leksaker om jag velat det.
Jag gick in i gruppen "BIG" men där fick jag och tre andra tacka för oss och gå ut igen efter att vi gått ett jättefint varv runt ringen och ställt upp oss så fint. Ja ja, jag var sååå trött och nöjd med dagen så det gjorde inget.
 
Hemma var det sååååå konstigt för flocken var inte hemma, Husse hade tagit alla andra och åkt till Askersund på lagagilitytävling. Oj vad glad jag blev senare på em då alla kom hem och allt blev som vanligt igen.
 
Eftersom det går så bra för mig så ska vi ta en utställning till, då i Nora den 9 maj. Då får vi hoppas vi träffar min kompis Simsims bor Balder som kommer därifrån.
    
                                                       Kramar fr Cinna

RSS 2.0