"Slyngelkurs"

Jaha, rapport från mig då da.......
Har börjat i skolan - Allmänlydnadskurs. Började i går kväll och ska träna 6 gånger framöver. Roliga "kompisar" på kursen, det var små vita trasselsuddar,en liten pudel, stor golden och fler stora, lite läskiga vovvar, men alla viftade på svansen. det blev inte så mycket träning så här första dagen, ja matte sa att jag för det första ska lära mig att inte skälla så mycket. Fick bekanta oss lite och så blev det mycket godis, köttbullar - mums. När vi suttit stilla läääänge, så var det slut för idag och då gick jag på långpromenad med en ny kurskompis, den lilla vita trasselsudden, såååå söt. Tror att vi ska bli kompisar.
Mer rapport kommer nästa vecka, ja jag ska ju med min flock till Hofors i helgen också. Mera bus på gång alltså
                                                                               Kramar fr Cinna
                                                                

Slut på semestern och nu börjar allvaret

Har kommit hem efter fyra veckor i husbilen med mina kompisar. Nu senast kommer vi från Hällefors agilitytävling i lördags och Köpings tävling i söndag. Träffade mina klubbkompisar, både i Hällefors och Köping och fick träffa mina "gamla" kompisar från uppfödaren, bästa Socker och Andreas, som var såååå duktiga och tog en pinne i Köping. Jag satt i tältet och tittade och tänkte "såååå dääär bra ska jag också bli när jag bli stor". "Syrran Simsim" är otroligt duktig och tog också en pinne i Köping, så nu kan hon flyttas upp i Hopp 3;an, men husse kan inte bestämma sig. Ja, hujedamig, tänk den dagen man är såååå duktig att man är i klass 3, dåå ni.
                                                        
Ja, idag sa matte att "nu du Cinna, nu börjar allvaret", när hon läste sina mail. Jag ska visst börja på allmänlydnadskurs på klubben måndag 27augusti. Det tror jag blir väldigt kul. Ja, matte säger ju att jag redan är sååå duktig och kan redan ganska mycket, så det blir nog bra hoppas jag.
 
Nu i helgen ska jag och flocken iväg i husbilen igen- nu åker vi till Frövi och mina kompisar ska tävla agility. Själv ska jag se till att träffa min kompis Socker, och även Andreas och Camilla. Jag ska vakta tältet, skälla på dem som går förbi och se till att lura till mig lite godsaker och klappar från förbipasserade snälla människor.
                                                                                Tass kramar från Cinna
 

RSS 2.0