Aktiveringskurs dec -12

Har varit med matte och husse på akiveringskurs hos"Ludvikasgladasvansar". 
Massor av roliga och lärorika aktiviteter och snälla vovvar, som jag fick busa med också.
Vad fick vi göra då? Ja, jag fick mycket goda köttbullar bara av att leta upp dem i en kartong med papper, fick lära mig "high five", snurra runt och provade att "rulla runt", men jag har inte riktigt fått till det än.
   
Ledarna på kursen        Cinna provar att leta köttbulle i lådan
   
Passivitetsträning för "Pettersson" och Cinna provar att leta godis
   
Bus med alla nya kompisar i snön
   
Sen måste man ju vila lite också. Cinna tog sin egen kudde, men "Rocky" han softade i soffan.
Summa sumarum - en mycket bra aktiveringskurs, Ja sen fick jag ju diplom också -jag  måste ha skött mig bra då da.          Kram "Cinna"
 
 
 

Snö snö och ännu mer snö

Vad har hänt här då sedan sist;
Matte har köpt en ny våg för att hon ska kunna väga mig bättre. Hon har varit lite orolig över att jag var lite för smal - lycka för mig, för då fick jag ännu mer mat - MUMS. Nu har jag lagt på mig och väger 10 kg och matte är glad.
Den 17 nov var hela flocken till Nynäshamn på agility-tävling. Träffade uppfödar Andreas och alla gamla kompisar, favvo Socker, Brasse Grizzla och syrran Charma. Busade med syrran lite.
Det har snöat, och sen har det snöat och sen, sen kom det ännu mer snö. BUSKUL att hoppa och skutta i
Det blev väldigt kallt också, minus 24 grader, då var det inte sååå kul att vara ute. Fick kramp i tassarna, inte kul. Nä, då var det mysigare att sitta inne i värmen och bli kliad på magen av husse.
Söndag den 16 dec ska jag få åka ensam med husse och matte på utställning till Stockholm. Husse håller just nu på att förbereda mig,han borstar och klipper mig mest varje dag.
Fick ett fint Back on Track täcke, så jag ska hålla mig varm i vinter.
I söndags fick jag följa med till Norberg där mina kompisar tävlade agility i Vintercupen. Gick mycket bra för Simsim. Nästa vintercup får jag också va med, kul.
Matte har anmält mig till en aktiveringskurs 8-9 dec. Hon vill att jag ska få ha lite roligt och träffa andra vovvar och människor. Ska gå på kursen med husse på lördag och matte på söndag. Kul, mer info om den kommer sedan.                       Kram Cinna
 
  
 
 
 
 
      

RSS 2.0